6. Uluslararası Civil Istanbul Mühendislik Konferansları-YTÜ Yapı Kulübü

6. Uluslararası Civil Istanbul Mühendislik Konferansları

İlklerin ve enlerin kulübü, üniversitemizin parlayan Yıldız'ı YTÜ Yapı Kulübü'nden dev bir proje daha:CIVIL ISTANBUL !

15-16-17 Mart 2017 tarihlerinde Davutpaşa Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz uluslararası projemiz “Civil İstanbul’17”da sektörün ileri gelen firmaları; üst düzey yöneticileri, insan kaynakları stantları, staj imkanları, teknik geziler, rektörlük onaylı katılım sertifikası ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak!

Yurt içi ve yurt dışından yüzlerce öğrencinin şimdiden yer ayırttığı Civil İstanbul’17 etkinliğine ücretsiz kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz, Yapı Kulübü stantlarını ziyaret edebilirler!

Society of the firsts and most, shining star of our university YTU Yapi Kulubu has another great project: CIVIL ISTANBUL!

In 15-16-17 March 2017, there will be some events as conferences, workshops, visiting construction sites, human resources stands  with supports and participations  of big companies that are on top of list. Moreover, participants will have a certificate that they can use on their CV which has confirmation by YTU.

As a student of YTU, please visit to Yapi Kulubu Stands and make your free registration for this great organisation

Etkinliğin Afişi İçin Tıklayınız