Uluslararası Civil Istanbul Mühendislik ve Mimarlık Konferansları

İlklerin ve enlerin kulübü, üniversitemizin parlayan Yıldız'ı YTÜ Yapı Kulübü'nden dev bir proje daha:CIVIL ISTANBUL !

14-15-16 Mart 2018 tarihlerinde Davutpaşa Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz uluslararası projemiz “Civilistanbul’18”da sektörün ileri gelen firmaları; üst düzey yöneticileri, insan kaynakları stantları, staj imkanları, teknik geziler, rektörlük onaylı katılım sertifikası ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak!

Yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce öğrencinin şimdiden yer ayırttığı Civilistanbul’18 etkinliğine ücretsiz kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz, Yapı Kulübü stantlarını ziyaret edebilirler!

Society of the firsts and most, shining star of our university YTU Yapi Kulubu has another great project: CIVIL ISTANBUL!

In 14-15-16 March 2018, there will be some events as conferences, workshops, visiting construction sites, human resources stands  with supports and participations  of big companies that are on top of list. Moreover, participants will have a certificate that they can use on their CV which has confirmation by YTU.

As a student of YTU, please visit to Yapi Kulubu Stands and make your free registration for  this great organisation!

Afiş İçin Tıklayınız